Mrt

Voleybol Liseli Genç kızlar müsabakasında İl birincisi ardından Tokatta yapılan Bolge maçlarında Bölge birincisi olarak Türkiyede son 32 takım arasına girerek Yarıfinale kalmıştır.Tüm öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyorum.

Ara

Değerli Öğretmenlerim ve Sevgili Öğrencilerime  sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, aileleri ile beraber sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

Ara

Liseler Arası Masa Tenisi kızlar yarışmasında okulumuz bütün rakiplerini geride bırakarak Ordu  şampiyonu oldular.Ordumuzu Bölge yarışmalarında temsil edecekler.Tüm öğrencilerimi ve çalıştırıcı öğretmenini tebrik ediyor başarılarının devamını dilerim.

Kas

Okulumuz Öğrenci Meclis Başkanı Seçimi büyük bir coşkuyla okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleşti.Büyük bir çekişmeye sahne olan seçimimizde adaylar şu oyları aldılar.Alparslan YILMAZ:285      ,Deniz Can ÖZKAN: 66  ,Fulin Ceren IŞIK:20   ,Ediz ÇELEBİ:129    ,Melisa YEŞİLDAĞ:31  ,Serkan ÖZDEMİR:46   ,Ebru ÇAKMAK: 17  ,Cumali ŞENTÜRK:30   ,Barış ÖZTÜRK: 237  ,Kaan AKBAŞ:  46 ,Bahri UZUN:50         oyları almış olup en fazla 285 oy alan Alparslan YILMAZ okul meclis başkanı seçilmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün ölümünün 76.  yıldönümünde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin düzenlediği anma etkinliğini gerçekleştirdik. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  ‘ü  saygıyla andık.

Kas

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını geniş veli katılımı ile gerçekleştirdik.Okul aile birliği yönetim kurulu üyelerini seçtik.26/10/2014 Pazar günü saat 11:00 da gerçekleşen kurulda Başkan ÖZNUR ÖZKUL,Bşkn yrd Çoşkun SAVAŞKAN,Yazman ELİF SERCEN BAYRAKTAR,Muhasip Cemil AYDIN ALP  ve saymanlığa SALİH DUMAN seçilmişlerdir.Denetleme Kuruluna Sevda BİBER seçilmiştir.Yönetim kurulumuza başarılar diliyorum.