May

Yazarlığıni Turgut ÖZAKMAN in Yonetmenligini Emine KİRDAR öğretmenimizin yaptığı AH ŞU GENÇLER adlı harika bir eseri öğrencilerimiz üstün performanslarıyla seyircilere sergilediler.

May

Okulumuz bünyesinde Kızılay kan bağış kampanyası düzenlenmiştir kan bağışına katılarak hayat kurtarmaya vesile olan tüm öğrenci Veli ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz

Nis

Öğrencilerimizden CENGİZHAN ÇAKMAK Diyanet İşleri Başkanlığının yapmış olduğu bilgi yarışmasında Ordu 1.si olmuştur.Öğrencimiz hem para ödülünün sahibi olmuş , hemde Umre ye gitmeye hak kazananların arasında yerini almıştır.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Berke ŞENSOY 90 kg da Türkiye Şampinasında 3. olmuştur.

Nis

Samsun ilinde yapılan atletizm müsabakalarında  öğrencimiz Zeynep AYDIN genç kızlar grubunda 4. olmuştur.

Nis

İl Emniyet Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu   GELECEK SİZİNLE GELECEK projesi kapsamında okulumuz 9B sınıfı Emniyet müdürlüğümüze misafir oldular.Emniyet müdürlüğümüzün polis teşkilatında farklı bölümlerinde çalışma şartları ve işleyişin neler olduğunu yerinde görüp öğrendiler.

Nis

Kütüphane Kulübümüzün yapmış olduğu faaliyetler kapsamında Akyazı sahil mevkiinde öğrenci ve öğretmenlerimizle kitap okuma etkinliği düzenledik

Ock

İlk Skor 98.7

Ock

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfından 9.sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz toplantı salonunda Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı İl Sorumlusu Gökçenur Kalpaklı Ekinci ve Eğitmen- Mentör Ömer Yılmaz tarafından Teknofest konusunda bilgilendirme yapıldı.