Ara

Ortaokul 7.sınıf ve 8.sınıflarımıza yönelik okul tanıtım günlerimiz devam etmektedir.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yapmış olduğumuz " Mehmet Akif Ersoy - Safahat" Konulu bilgi yarışmamızı gerçekleştirdik. Yarışmaya ilgi göstererek katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

Eski mezunlarımızdan psikolog Büşra Avcı ile öğrencilerimizi meslek tanıtma etkinlikleri kapsamında bir araya getiren meslek tanıtma kulübü öğretmenimiz Murat  İŞLEMEK öğretmenimize de  çok teşekkür ediyoruz.

Farklı spor dallarında sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı okul kıyafetlerimiz. Açıklama duyurular kısmında yapılmıştır.

Haz

Cumhuriyet Anadolu Lisesi;  İngilizce öğretmeni Emel Yılmaz ın 8 öğrencisi ile bu yıl yürütmüş olduğu yabancı ortaklı  “Clean Marine Clean Environment “ adlı eTwinning projesindeki başarılı faaliyetler sonucu “Avrupa Mavi Okul” sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Avrupa Mavi Okulları Ağı, okyanus okuryazarlığına ve okyanusun sürdürülebilir yönetimine katkıda bulunan çeşitli kuruluşları, projeleri ve insanları birbirine bağlayan Avrupa Okyanus Koalisyonu olan EU4Ocean'ın bir girişimidir. EU4Ocean, daha büyük bir değişiklik yapmak için yeni fikirlerin ve ortak eylemlerin hayat bulduğu yerdir. Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen bu aşağıdan yukarıya kapsayıcı girişim, okyanusu herkesin endişesi haline getirmek için Avrupalıların seslerini birleştirmeyi amaçlıyor.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi bu ağa katılarak öğrencilerinin okyanus ve denizlerin değişimi ve sürdürülebilirliği için aracı olmalarını sağlamıştır.

Haz

Sükut dünyanın en uzun cümlesidir, liseler arası karikatür yarışmasında ordu ikincisi 11 K sınıfından Emirhan AKTAŞ