Saniye ÖZBİLEN - Okul Müdürü

1971 Ordu Gölköy doğumlu olup, İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Gölköy´de tamamlayan Saniye ÖZBİLEN lisans öğrenimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. 1991 yılında üniversiteden mezun olup aynı yıl Gölköy Çok programlı Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atanmış, 2008 yılına kadar öğretmenlik yaptıktan sonra Gölköy Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atanmış ardından dört yıl aynı okulda müdür vekilliği yapmıştır.2012 yılında Gölköy Anadolu Öğretmen Lisesine müdür olarak atanmış sırayla  Gölköy Lisesinde, Gölköy Fatih Anadolu Lisesinde, Gölköy Fen Lisesinde müdürlük yapmıştır. Evli ve 3 çocuk annesidir.

01 Temmuz 2020 tarihi itibariyle okulumuzun müdürlüğünü yürütmektedir.